4,000 تومان
  • فروشنده : بانک تحقیق

  • کد فایل : 28237
  • فرمت فایل دانلودی : .docx
  • تعداد مشاهده : 8.4k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد پروانه برگخوار سفید آمریکایی

دانلود تحقیق درمورد پروانه برگخوار سفید آمریکایی

0 8.4k
دانلود تحقیق درمورد پروانه برگخوار سفید آمریکایی

با دانلود تحقیق در مورد پروانه برگخوار سفید آمریکایی در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق پروانه برگخوار سفید آمریکایی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق پروانه برگخوار سفید آمریکایی ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد پروانه برگخوار سفید آمریکایی

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:7 صفحه

قسمتی از فایل:

 پروانه برگخوار سفید امریکایی افت جدی و خطرناک  باغ ها و جنگلهای ایران

پروانه برگخوار سفید امریکایی یکی از مهمترین آفات گیاهان مختلف در دنیاست.

اهمیت:

پروانه برگخوار سفید آمریکایی  آفت بومی آمریکای شمالی بوده و پس از جنگ جها نی دوم در سراسر اروپا گسترش پیدا کرد و امروزه در بسیاری از کشورها در زمره آفت درجه اول محسوب میگردد. لاروهای آفت از برگها وجوانه های گیاه میزبان که بیش از 636 گونه گیاهی اعم از باغیزراعی و جنگلی میگردد تغذیه مینماید و باعث لخت شدن  و بی برگی  درختان میزبان شده  و در نتیجه  خسارت شدید و لطمه غیر قابل جبرانی  به کشاورزان و روستاییان وارد می سازد. بعلاوه با لخت کردن و عاری کردن درختان زینتی در حاشیه جنگل و پارکهای جنگلی و نیز پارکها و فضای سبز شهری- منظره و جلوه بسیار زشتی را ایجاد نموده و از این طریق نیز لطمه شدیدی را به اکو سیستم و استان های آلوده وارد می شود. توت از میزبان های رایج این آفت میباشد  که برگ ها و جوانه های برگی آن به شدت مورد تغذ یه لاروهای این آفت قرار می گیرد- بنابراین در مناطقی از استانهای شمالی کشور که صنعت نوغانداری رواج دارد-گسترش آفت میتواند خسارت قابل توجه و شدیدی را به نوغانداران وارد سازد. این آفت که تا قبل از سال 1381 در زمره آفات قرنطینه خارجی محسوب می شد- اولین بار در تابستان 1381  ازلشت نشا در استان گیلان گزارش شد اما به تدریج و طی سالهای اخیر وعلی رغم قرنطینه در مناطقی از شمال کشور مانند استانهای مازندران و سپس اردبیل گسترش یافت.

در یک تحقیق شاخص تغذیه و ترجیح میزبانی لارو پروانه سفید آمریکایی روی برگ درختان توت- گردو- زردآلو- چنار و صنوبر در اتاقک رشد در دمای شب :روز درجه سانتی گراد- رطوبت نسبی درصد و دوره نوری 16 ساعت روشنایی 8 ساعت تاریکی مطالعه شد. نتایج نشان داد که نرخ  مصرف نسبی-  نرخ رشد نسبی- کارایی تبدیل غذای خورده شده- کارایی تبدیل غذای هضم شده و همچنین قابلیت هضم شوندگی میزبان های مختلف به طور معنی داری با یکدیگر تفاوت دارند. نرخ مصرف نسبی روی  چنار به طور معنی داری بیشتر از صنوبر- گردو و توت بود. بیشترین نرخ رشد نسبی مربوط به توت و کمترین آن مربوط به زردآلو بود. بیشترین کارایی تبدیل غذای خورده شده و کارایی تبدیل غذای هضم شده در برگ توت بدست آمد- ولی لاروهای تغذیه کننده از برگ توت کمترین شاخص تقریبی هضم شوندگی را نشان دادند. به طور کلی نتایج نشان داد که لاروها بالاترین کارایی تغذیه ای را روی توت داشتند. همچنین میزبان های مختلف اختلاف معنی داری از نظر گرایش لارو آفت نشان داده و لاروها به طور معنی داری برگ توت را نسبت به سایر میزبان ها ترجیح دادند.


4,000 تومان