دانلود تحقیق درمورد دولت الكترونيك

دانلود تحقیق درمورد دولت الكترونيك

0 9.1k
دانلود تحقیق درمورد دولت الكترونيك

با دانلود تحقیق در مورد دولت الكترونيك در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق دولت الكترونيك را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق دولت الكترونيك ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد دولت الكترونيك

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:28 صفحه

قسمتی از فایل:

 مقدمه :

در اواخر دهه 1980 و اوائل دهه 1990، در بخش دولتي اصطلاحي جديد رواج يافت. صاحب‌نظران، سخن از احيا و مهندسي مجدد بخش دولتي يا بصورت مشخص‌تر از "بازآفريني دولت" مي‌گفتند. با وجود اينکه اين اصطلاح و مصاديق آن تازگي داشتند، بسياري از مفاهيم و فرآيندهاي آن جديد نبود و به تئوري‌هاي كلاسيك اصلاحات و رفرم در بخش عمومي يا دولتي، يعني ايجاد تغيير و تحول در درون ارگانها وسازمانهاي بخش دولتي با هدف بهبود عملکرد آنها بازمي‌گشت. ولي گذشته از تعاريف كلي، بازآفريني دولت ريشه‌ها و علل تاريخي ويژه‌اي را نيز دارا بوده است. سه علت عمده در تغيير رويكردها به اصلاحات و طرح موضوع جديدي بنام بازآفريني عبارت بودند از بروز بحران در بخش‌هاي دولتي، شكل‌گيري نگرش خصوصي‌سازي و نهايتاً پديده جهاني شدن و تبعات سياسي آن.

·        بحران در بخش‌هاي دولتي؛ گسترش روز افزون نقش دولت‌ها در ارائه خدمات از يكسو و ناكارآمدي آنها در مواجهه با سيل عظيم انتظارات از سوي ديگر، زنگ‌هاي نزديك شدن بحران در بخش عمومي بعضي از کشورها خصوصاً كشور‌هاي توسعه‌يافته را در طول دهه 1970 به صدا در‌آورد. بخش دولتي سهم كلاني از هزينه‌هاي عمومي را به خود اختصاص مي‌داد كه ادامه اين وضعيت از حيث مبلغ تخصيص‌يافته و يا نرخ رشد آن امكانپذير نبود. بعلاوه نمونه‌هاي اسراف، تأخير، سوء مديريت و فساد در بخش دولتي، كه نهايتاً منجر به ناكارآيي در جريان صرف بودجه عمومي مي‌گرديد رو به افزايش بود. بويژه مشاهده مي‌شد مديران و كاركنان دولتي تصميماتي در جهت خلاف منافع مردم مي‌گيرند، مردمي كه كاركنان دولت علي‌القاعده بايد در خدمت آنها باشند. بروز چنين رفتاري از سوي خدمتگزاران دولت نشاندهنده يك اشكال مضاعف در سيستم بود. از يكسو تمرکزگرايي ناشي از ساختار‌هاي حجيم و بروكراتيك دولتي باعث مي‌شد تصميم‌گيرندگان از مركز ثقل اطلاعات و تبعات ناشي از آن تصميمات دور باشند، و از سوي ديگر بدليل اين دوري اصولاً حتي نياز به پاسخگويي را احساس ننمايند.

نگرش خصوصي‌سازي؛ تفكري كه تحت عنوان ليبراليسم در قرن گذشته ميلادي به تدريج در حال شكل‌گيري بود، در دهه 1970 با سرعتي بيشتر از قبل و به شکل "نئوليبراليسم" پديدار شد و در چهارچوب نظري خود سعي در طرح روش‌هاي اصلاحات بخش دولتي نمود. تفکر نئوليبرال در ابتدايي‌ترين شکل خود بر کارآيي اقتصادي بازارها، ارزش وجود رقابت و اصالت تصميمات فردي تأكيد داشته و از سوي ديگر، دولتها و دخالت جمعي را ناكارا مي‌داند. بر مبناي اين ديدگاه در هر كجاي ممکن، مؤسسات خصوصي بايد جايگزين دولت شوند. دليل اصلي تداوم وجود دولت، نقش آن در کمک به عملكرد کارآتر بازارها دانسته ميشود، و چنانچه لزومي به باقي ماندن برخي مؤسسات دولتي بود، بايستي درهاي خود را به روي نيروهاي رقابتي بازار و يا شبه‌خصوصي بگشايند تا بخش دولتي ناكارآمد تا حد ممکن شبيه به بخش خصوصي كارآمد گردد. 

5,000 تومان