دانلود تحقیق درمورد مديريت مواد زائد جامد روستائي مطالعه موردي در دهستان صالحان شهرستان خمين

دانلود تحقیق درمورد مديريت مواد زائد جامد روستائي مطالعه موردي در دهستان صالحان شهرستان خمين

0 5.2k
دانلود تحقیق درمورد مديريت مواد زائد جامد روستائي مطالعه موردي در دهستان صالحان شهرستان خمين

با دانلود تحقیق در مورد مديريت مواد زائد جامد روستائي مطالعه موردي در دهستان صالحان شهرستان خمين در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مديريت مواد زائد جامد روستائي مطالعه موردي در دهستان صالحان شهرستان خمين را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مديريت مواد زائد جامد روستائي مطالعه موردي در دهستان صالحان شهرستان خمين ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد مديريت مواد زائد جامد روستائي مطالعه موردي در دهستان صالحان شهرستان خمين

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:8 صفحه

قسمتی از فایل:

خلاصه

اين تحقيق به منظور بررسي وضعيت مديريت مواد زائد روستائي با هدف اجراي اصولي و بهداشتي طرح بازيافت ، جمع آوري ، حمل ونقل و دفع زباله ها صورت گرفته است. براي جمع آوري زباله های روستايی يا اصولا"  اقدامات سيستماتيکی صورت نمي گيرد و يا هر روستا در حد توان خود  با روشهاي غير اصولي و ابتداي مانند ، گاري ، تراكتور و .... زباله را جمع آوري و در فاصله كمي از روستا  تخليه مي كنند. پراكندگي  اين مواد سبب نازيبائی منظر, آلودگي منابع آب, خاك, هوا و همچنين در تماس با انسان و دام باعث شيوع بيماريهای دامی و شيوع آن در انسان می شود ميشود.

نوع مطالعه به صورت توصيفي تحليلي ، روش نمونه گيري خوشه اي و نحوه جمع آوري اطلاعات به صورت استفاده از چك ليست ، مشاهدات و انجام آزمايشهاي لازم بوده كه به اين منظور مشخصات طبيعي  ، ويژگيهاي جمعيتي ، تركيب فيزيكي و ميزان زباله توليدي ، روش هاي كاهش توليد زباله ، تركيب فيزيكي مواد قابل بازيافت ، نحوه جمع آوري وحمل ، مساحت و فضاي لازم براي دفن بهداشتي پسماندها و هزينه هاي اجراي پروژه مورد ارزيابي و بررسي قرار گرفتند . جمعيت اين دهستان در سال 1384 در حدود 10100 نفر بود. درصد تركيب مواد تشكيل دهنده زباله عبارت بود از : پلاستيك(%7) ،كاغذ(%10) شيشه و فلز(%5) ، مواد فاسد شدني(%66) ، خاك روبه(%7) و ساير مواد(%6) . ميزان توليد زباله در سال 1384 ، 24/4  تن  و در افق طرح 6 تن در روز برآورد شد. اجرا نشدن طرح جمع آوري زباله در كليه روستاها ، عدم بكارگيري وسايل مناسب ، پائين بودن سطح آگاهي مردم در ارتباط با مخاطرات بهداشتي زباله ، عدم انجام بازيافت ، نشت  شيرابه و دفن نامناسب زباله از ديگريافته هاي اين تحقيق بودند. نتايج به دست آمده از اين تحقيق حاکی از آن بود که تركيب فيزيكي و ميزان زباله توليدي در اين روستاها تقريبا" مشابه با ساير روستاها مي باشد. تلنبار شدن زباله و نشت شيرابه ، سوزاندن زباله در گودال دفع ، تجمع حيوانات ولگرد و تكثير حشرات،  نازيبائی منظر و دفع غير اصولي زباله ها از مهمترين پيامدهاي منفي ناشي از ضعف سيستم مديريت مواد زائد در روستاهاي بخش صالحان بود كه موجب آلودگي محيط زيست شده و تقريبا" در ساير نقاط روستائي به چشم مي خورد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

كلمات كليدي: مديريت مواد زائد جامد  , زباله روستائي , دهستان صالحان ، شيرابه

مقدمه و اهداف :

 مديريت مواد زائد , انتظام دهنده مراحل توليد , جمع آوري , حمل و نقل , تلنبار , تبديل و دفع زباله ها مي باشد كه در آن از روشهـاي مرتبط با بهترين اصول در رعايت سلامت  بهداشت عمومي , اقتصاد مهندسي , حفاظت و زيبا شناختي و ديگر ملاحظات زيست محيطي مي توان بهره برد.( 1) توليد مواد زائد جزء لاينفك زندگي انسان است . اين مواد زائد بايد به نحوي از محل زندگي انسان دور شده و يا دوبـاره وارد چرخـه  مواد و انرژي شود. (2)

اصول بهداشت و بهسازي محيط ايجاب مي كند كه مواد زايد در حداقل زمان ممكن از زندگي انسان دور و به طريق اصولی دفع شوند, پراكندگي و دفع غير بهداشتي مواد زايد جامد در روستا موجب آلودگي منابع آب ، هوا و بخصوص خاك  شده و باعث شيوع بسياري از بيماريها و همچنين نازيبائی مناظر مي شود ، با توجه به توليد محصولات کشاورزی و دامداری در سطح روستا و امکان آلودگی اين محصولات به علت وجود زباله ها در محيط ، اهميت برنامه ريزی در خصوص سامان دادن به وضعيت زباله های روستائی بيشتر به چشم می آيد.(3) در دهستان صالحان با انجام طرح جمع آوری زباله 17 روستا تحت پوشش اين طرح قرار می گيرند که با توجه به جمعيت بالای اين دهستان با اجراي سيستم مديريت بهداشتي مربوط به مواد زائد مي توان مشكلات مذكور را برطرف نمود. جمع آوری زباله در روستاهای اين دهستان به دليل مجاورت اکثر روستاهای اين منطقه با جاده اصلی و پخش شدن و تخليه  زباله ها در کنار جاده ، کمبود و با ارزش بودن زمينهای کشاورزی در اين منطقه و آلودگی زمين ها با زباله ، توليد سرانه نسبتا" بالای مواد زائد به علت نزديکی روستاهای اين منطقه به شهر و رواج فرهنگ شهر نشينی دارای اهميت بالا بوده و از عوامل دخيل در انتخاب منطقه برای اجرای طرح بودند.  اطلاع از مقدار توليد و تركيب شيميائي و فيزيكي زباله در هر منطقه براي انجام مديريت مواد زائد بسيار ضروريست. انجام مطالعات و آگاهي از ميزان رطوبت , درصد تركيب مواد تشكيل دهنده زباله بدليل تاثيراتي كه در شبكه جمع آوري و ماشين آلات مي گذارد, موضوعي نيست كه بتوان نسبت به آن بي تفـاوت بود. اطلاع ازجغرافياي منـاطق موجود و چگونـگي دسترسـي به آنها نيز مي تـواند كمك بزرگي در مديريت جمع آوري مواد زائد باشد.(3)

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر