دانلود تحقیق درمورد كنه‌هاي نباتي

دانلود تحقیق درمورد كنه‌هاي نباتي

0 9k
دانلود تحقیق درمورد كنه‌هاي نباتي

با دانلود تحقیق در مورد كنه‌هاي نباتي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق كنه‌هاي نباتي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق كنه‌هاي نباتي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد كنه‌هاي نباتي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:9 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

كنه‌هاي نباتي،‌ دسته‌اي از آفات مهم نباتات زراعي و درختان را تشكيل مي‌دهند و بخصوص در سال‌هاي اخير در گياه‌پزشكي اهميت زيادي پيدا كرده‌اند. از مشخصات عمده اين بندپايان، اين است كه بدن آنها‌، يكپارچه است و سر، قفسه سينه و شكم از هم جدا و متمايز نيستند، برخلاف حشرات داراي شاخك نمي‌باشند، پوره‌ها و جانور كامل چهار چفت پا دارند، ولي پوره‌هاي سن اول سه جفت پا دارند. افراد خانواده Etyophidae در همه حالات فقط دو جفت پا دارند، بيشتر كنه‌هاي نباتي كه در كشاورزي اهميت دارند، گونه‌هاي خانواده Tetranychidae هستند كه چون عده زيادي از آن‌ها در سطح برگ، مانند عنكبوت تار مي‌تنند، به كنه‌هاي تار عنكبوت معروف هستند، خانواده‌هاي ديگري نيز هستند كه در گياهان زراعي و مواد انباري، ايجاد خسارت مي‌كنند.

كنه‌هاي خانواده Tetranychidae بسيار ريز و با چشم غيرمسلح قابل رويت هستند. اندازه آنها در حدود 8/0-2/0 ميليمتر است. روي پاها و بدن، موهاي حسي و غيرحسي به اشكال مختلف ديده مي‌شوند كه وسيله تشخيص گونه‌هاست. قطعات دهاني آنها داراي شكل خاصي است و مي‌توان گفت كه از نوع برنده و مكنده است. بدين ترتيب كه در موقع تغذيه، ابتدا نسوج گياه را پاره مي‌كنند و پس از خروج شيره نباتي آن را مي‌مكند.

در اثر پاره شدن نسوج برگ و ميوه، بخصوص در مناطق خشك، علاوه بر از دست دادن شيره نباتي، مقداري از آب آنها نيز تبخير مي‌شوند و بر شدت خسارت افزوده مي‌گردد و برگ‌ها و ميوه‌ها به شدت مي‌ريزند. از نظر دوره زندگي، كنه‌هاي نباتي داراي مراحل متمايز تخم، لارو، استراحت اول، پوره سن اول، استراحت دوم، پوره سن دوم، استراحت سوم و جانور كامل مي‌باشند.

بعضي از اين كنه‌ها در شرايط آب و هوايي مساعد مي‌توانند هر 7 تا 10 روز يك نسل ايجاد كنند و هر جانور ماده مي‌توانند 100-50 تخم بگذارد. در اين صورت قدرت تكثير اين جانوران نسبتاً شديد است و در شرايط مساعد، خسارت فراوان ايجاد مي‌كنند. خسارت كنه‌ها اغلب شامل زرد شدن، زنگ‌زدگي، جمع شدن و ريزش برگ‌ها و ميوه‌ها مي‌باشد. بعضي كنه‌ها در روي برگ و ميوه ايجاد بدشكلي يا گال مي‌كنند. بعضي كنه‌هاي Eryophidae باعث ضخيم شدن برگ و پيچيدگي لبه و زنگ‌زدگي روي ميوه مي‌گردند.

 

 

Phyllocoptruta Oleivora

Family: Eriophyidae

Order: Acari

زيست‌شناسي

اين كنه از خانواده Eriophyidae مي‌باشد و در شمال باغداران به آن مخملك نيز مي‌گويند. اطلاق اين نام به اين علت است كه پشت برگ‌هاي آلوده درختان نارنج و پرتقال مخملي رنگ (قهوه‌اي روشن) مي‌شود و ميوه‌ها حالت زنگار قهوه‌اي رنگ به خود مي‌گيرند، برعكس، برگ و ميوه درختان ليمو در اثر حمله اين كنه به خاكستري متمايل به نقره‌اي تغيير رنگ‌ مي‌دهد. بدين جهت كافي گاهي كنه نقره‌اي ناميده مي‌شود. اين آفت در باغات مركبات شمال كشور بسيار شايع است و گاهي باعث خسارت فراوان مي‌شود و بطور كلي، در تمام سال، كليه مراحل زنگي آفت را مي‌توان ديد، ولي فعاليت و تكثير آن از حدود ماه آبان تا شروع روزهاي گرم در ارديبهشت كند مي‌شود.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر